Mikrostránky II, parkování domén

V dubnu tohoto roku jeden z klientů získal několik domén za účelem dalšího rozvoje svých činností. Proto bylo nutno tyto domény zaparkovat tak, aby přinesly alespoň nějaký užitek, a to s co nejmenšími náklady. Jako optimální řešení bylo zvoleno vytvoření samostatných mikrostránek s jednoduchým popisem dané služby/produktu pro každou doménu.


Mikrostránky II, parkování domén Štítky:  , Projekty, , parkování domén

    V dubnu tohoto roku jeden z klientů získal několik domén za účelem dalšího rozvoje svých činností. V tomto případě se jedná o domény se zaměřením na focení svateb a různých školních akcí, tisky přáníček a kalendářů, potisky hodin a výrobu razítek a vizitek:
Vzhledem k naprostému nedostatku času byly po registraci domény, resp. weby pro tyto domény, jednoduše přesměrovány na jednotlivé produktové podstránky hlavního webu společnosti - Foceni.cz. Toto řešení není zdaleka ideální a z pohledu vyhledávačů a SEO technik je kontraproduktivní. Proto bylo nutno tyto domény zaparkovat tak, aby přinesly alespoň nějaký užitek. To vše pokud možno podle hesla „Za málo peněz hodně muziky“, tedy s co nejmenšími náklady, v co nejkratším čase a s ohledem na budoucí rozvoj stránek.

Aby byl budoucí web úspěšný, musí mít i takto zaparkovaná doména takový obsah, který se následně zapracuje do konečné formy webu. Jedná se hlavně o originální texty a popisy produktů. Jako optimální řešení bylo zvoleno vytvoření samostatných mikrostránek s jednoduchým popisem dané služby/produktu pro každou doménu. To vše zasazeno do jednotné šablony, která byla vytvořena pro mikrostránky spuštěné v minulém měsíci.

Na závěr uvádím základní - minimální náležitosti, které by mikrostránky vytvářené pro tyto účely měly splňovat:
  • Popis produktu/služby s možností přechodu na hlavní web produktu nebo objednávku.
  • Zpětné odkazy pro hlavní web i mikrostránky mezi sebou.
  • Kontakty na místa, kde lze dané zboží zakoupit nebo vyzvednout zakázku, případně získat více informací.
;  
Vaše názory a komentáře: 0 ;  Zobrazeno: 10918 x ;  Hodnoceno: 0 x

Hodnocení článku: 1 2 3 4 5


Přidat komentář
Jméno
E-Mail
Zadejte desátou čísici z čísla Zadejte desátou čísici z čísla
Pokud očekáváte odpověď na Vámi vložený komentář, zadejte Váš e-mail.
Vložením komentáře souhlasíte s pravidly.